Casa Legno

Speciális selyemfényű favédő lazúr

Leírás

Speciális selyemfényű viaszos hatású, impregnáló favédő lazúr 2 az 1 ben. Védi a fát az időjárási hatásokkal szemben, UV álló, külön alapozást nem igényel. Védőhatásán túl megőrzi a fa természetes szépségét és karakterét, élénkíti és táplálja erezetét. Nincs kellemetlen szaga.

Nyers, kezeletlen fára kül- és beltérben egyaránt alkalmazható ablak, gerenda, léc, bútor, stb. kezelésénél.

Alaposan felkeverendő és az erezettel megegyező irányban kell felvinni. A felvitel történhet lazúrozó ecsettel, hengerrel. Száraz, pormentes, szennyeződésektől és olajfoltoktól mentes felületen alkalmazható. Az esetleges gyantakiválásokat Casati Nitro-val távolíthatjuk el.

Az első réteg a beszívódás érdekében 10-30%-ban hígítandó.

Második réteg: Mérettartó faszerkezet (ajtó, ablak, lambéria stb.) hígítatlanul, nem mérettartó faszerkezet (kerítés, kocsibeálló, pergola stb.) 10-20%-os hígítással javasolt.

A fa típusától, jellegétől a felvitt rétegek számától függően változhat a szín tónusa. A magas páratartalom és/vagy az alacsony hőmérséklet a száradási időt jelentősen megnövelheti.

Az alapfelületek és a körülmények sokfélesége miatt (a választott hígítási aránnyal) próbafestés javasolt.

 

További információk

Kiszerelés

0,75 l, 2,5 l, 5 l

Kiadósság

12-15

Higítás

szintetikus hígítóval

Száradás

szoba hőmérsékleten 1 óra után porszáraz, teljesen száraz 12 – 16 óra

Színválaszték és Színezés

9 féle gyári szín + színtelen, színezhető CASATI színkeverő rendszerrel több ezer színben, Színezhető Totocolor színezőpasztával

Termék ismertető

Download

Biztonságtechnikai

Download

A színeknek megfelelően több Biztonságtechnikai adatlap tartozik a termékhez. További információért keress kérlek az elérhetőségeink egyikén.

Szállítói megf. ny.

Download

Katalógus

Download