Hydrofinish

Vizes bázisú akril emulziós kötőanyagú univerzális felhasználhatóságú kiemelkedő minőségű festék beltéri felületekre.

Leírás

Mindenféle nehézfém adaléktól, mérgező anyagoktól mentes, szagtalan. A termék fő jellemzője a már festett felület moshatósága, amely minden jellegű tisztításnak ellenáll, nem sárgul és a felületén a piszok nem tapad meg. Ellenállósága szinte a csempe funkcióival megegyező.

Rendkívül könnyű felhasználhatósága, szagtalansága különösen javasolttá teszi rosszul szellőző zárt helyen való felhasználását bármely felületen. A festendő felület kellő alapozását, előkészítését követően kiválóan alkalmazható fal, fa, fém (egyéb) felületeken.

A falfelület alapozása Jollyfix mélyalapozó használatával történjen, 100%os hígításban vízzel, így biztosítva már az első réteg homogenitását és minimálisra csökkentve a glettelt felület szívósságát. Felületi hibák, repedések, lyukak tömítésére használjunk Verostucco tömítő glett anyagot. A festést javasolt két rétegben elvégezni, 10%-os hígítással, a két réteg között 12 óra száradási idő betartása mellett.

Felvitel: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva. A festést javasolt két rétegben elvégezni! Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint fűrészporos/üvegszálas tapéták festésére.

További információk

Higítás

10% vízzel, szórásnál 15%-igl

Kiadósság - m2 / liter

13-15 m2/liter

Kiadósság

1, 25 l ~20m2, 10 l ~160m2, 5 l ~80m2

Kiszerelés

1,25 l, 5 l, 10 l

Száradás

Felületen 1 óra, teljes száradás: 24 óra, tisztíthatóság/igénybevétel: min. 72 óra után

Színválaszték és Színezés

színezhető CASATI színkeverő rendszerrel több ezer színben, Színezhető Totocolor színezőpasztával

Termék ismertető

Download

Biztonságtechnikai

Download

A színeknek megfelelően több Biztonságtechnikai adatlap tartozik a termékhez. További információért keress kérlek az elérhetőségeink egyikén.

Szállítói megf. ny.

Download