Interno

Beltéri diszperziós fal- és mennyezetfesték

Leírás

Ecsettel, hengerrel, szórással, a felület szakszerű előkészítése után.

Előkészítés: a padlót és a bútorokat védőfóliával takarja be, az ajtót, az ablakkereteket és az elektromos kapcsolókat festőszalaggal ragassza le.

Alap: Az alapfelületnek, tisztának, száraznak, szilárdnak, zsírmentesnek, és hordozóképesnek kell lennie. Az előző enyves festék réteget teljesen el kell távolítani. A régi diszperziós alapú festékréteget, portalanítani, majd mélyalapozni kell. A javítási helyeket, lyukacsos szerkezetű, krétásodó és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeket előzetesen Jolly Fix mélyalapozóval kell előkészíteni. A festést, az előkészítő munkafolyamatok száradása után lehet elkezdeni.

Festés:
1. Alapozás: max. 5% vízzel hígítva.
2. Fedőfestés: lehetőleg hígítás nélkül. +5 ºC alatt nem szabad felvinni. Használat előtt mindig alaposan keverje fel. Javasolt rétegszám, 2 – 3 réteg. Ajánlott a mennyezet festésével kezdeni, majd folytassa az oldalfalakkal. A látható átlapolások elkerülése érdekében, kezdje az ablakok éleinél és úgy haladjon a fal sarkai felé. Az egybefüggő falfelületeket egy munkafolyamatban kell lefesteni.

További információk

Kiszerelés

5 l, 14 l

Kiadósság

kb. 8 m2/l rétegenként, sima, nem nedvszívó felületen, rövid szőrű hengerre megadva. Érdes, nedvszívó felületek esetében az anyagszükségletet próba festéssel állapítjuk meg

Higítás

vízzel 3 – 5%-ban

Színválaszték és Színezés

fehér alapszínben is kapható, színezés pasztell színekben ajánlott – Casati színkeverő rendszerben, Totocolor színezővel maximum 3–5%-ban

Termék ismertető

Download

Szállítói megf. ny.

Download

Wagner anyagteszt

Download