Rólunk

Festékből álomotthon

“… A színek keltik éltre környezetünket, Mi életre keltjük a színeket!”


1995 óta ezzel a mottóval hoztuk be a Casati Color olasz festékgyártónak a kiemelkedő tulajdonságokkal bíró anyagait. Számunkra mindig nagyon fontos volt, hogy minőségi anyagokkal dolgozhassunk!


Így az évek során a portfólió növekedéssel olyan fantasztikus cégekkel kezdhettünk el együtt dolgozni mint a Marmorino Tools, Loggia Industria Vernici vagy Gemix.


Nálunk nincs olyan, hogy lehetetlen!


Látogass el hozzánk és alkossuk meg álmaid felületeit!

Ismerj meg minket!

Ősz Szabó Gergely

Ügyvezető – Tulajdonos

Benedek Attila

Alkalmazás technikus – Kapcsolattartó

Ősz Szabó Dóra

Marketing

Paprika Judit

Iroda – Adminisztráció

Pánczél Ferenc

Üzletkötő

Szűcs Benett

Üzletkötő

Kopa Attila

Sofőr

Lara & Hector

Őrző-védő egylet

Adonyi Barnabás

Sofőr, raktáros

Mitől vagyunk mások?

25 év tapasztalat

Rugalmasság

A+ anyagok

Raktárkészlet

Megbízhatóság

Vevő-
központúság

Jó Ár-érték
arány

Megoldás-
orientáltság

Vevői
elégedettség

Végtelen
lehetőség

Márkáink

Az olasz Casati festékgyár 1935 óta van jelen a festék piacon. Ez a több évtizedes tapasztalat és szakmai hozzáértés biztosítja a minőséget és bizalmat partnereik részére.

Termékeik 1998 óta érhetőek el Magyarországon, kizárólagos forgalmazóként a Mi kínálatunkban. Az anyacég erőssége egy saját fejlesztésű színkeverő rendszer ami gyártótól és terméktől függetlenül tud előállítani végtelen színkombinációt.
A GEMIX egy 2012-ben alakult családi vállalkozás. Története poráru gyártásával indult és mára egy 9000 négyzetméteres gyártó és raktározási kapacitással rendelkező céggé nőtte magát. Különlegességük egy kutató laboratórium, ahol a legmagasabb minőségű anyagokból fejlesztik termékeiket. A Gemix termékei több európai országban is megtalálhatóak, köztük Svájcban, Belgiumban és Németországban is.
A Marmorino Tools egy generációk óta fennálló olasz családi vállalkozás. Céljuk, hogy ne csak kövessék, hanem diktálják a nemzetközi trendet. Folyamatos forradalmi fejlesztéseikkel világhírre tettek szert ágazatukban.
Mind a dekoranyagok világában, mind a festékek terén utánozhatatlan kutatási és fejlesztési projekteket visz véghez a cég. Kiemelten fontos számukra, hogy termékeik ne csak szakmai értelemben legyenek innovatívak, hanem közben környezettudatos, zöld megoldásokra is törekszenek.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél első kézből értesülni termékeinkről, eseményeinkről és újdonságainkról?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!