Kategóriák ,

Casawall Full

Gondosan megtervezett akril vakolat, amely nagyszerű felületet kínál, gondosan kiválasztott és kombinált szemcseméretekkel, amelyek egy nagy teljesítményű és szilárdságú akril vakolatot alkotnak. Nagyon tartós a különböző időjárási körülmények között, védi az alatta lévő rétegeket és megőrzi a végső réteg frissességét.

Leírás

Termék variációk: Casawall Full K1.5 Fehér – kapart ; Casawall Full K1.5 Base 2 ; Casawall Full R2 – gördülő szemcsés

A felület nem tartalmazhat zsírt, port és szennyeződést, és a laza rétegeket el kell távolítani. A legjobb eredmény elérése érdekében a Gemix Primer F.A.-t kell a felületre felvinni. Az felület minőségét meg kell vizsgálni, hogy megállapítható legyen, hogy a vakolat egyenletes vastagságban felvihető-e, vagy szükség van-e kiegyenlítésre. A felületnek száraznak és pormentesnek kell lennie, a hőmérsékletnek 5°C-nál magasabbnak és 35°C-nál alacsonyabbnak kell lennie.

A Gemix Primer F.A, alapozót az előkészítés és tisztítás után kell alkalmazni. Színezés esetén javasolt, hogy a PRIMER F.A.-t a végső réteghez hasonló színben színezzük! A Casawall felhordása rozsdamentes glettvas segítségével a szemcse vastagságban történik. A felület végső kialakítása egy műanyag simítóval körkörös mozdulatokkal történik amíg egyenletes textúrát nem kap. Gépi felhordásra is alkalmas. A szakaszos munka során mindig tartson nedves peremet. Napsütéses időben a munkát az épület árnyékos oldalán kell kezdeni, és a napot követve kell folytatni, hogy a vakolat ne száradjon ki túl gyorsan. Szeles időben ne alkalmazza.

További információk

Kiszerelés

25 kg

Kiadósság

10 m2

Száradás

12-24 óra

Termék ismertető

Download

Biztonságtechnikai

Download

Szállítói megf. ny.

Download

Még több izgalmas tartalomért kövess minket a TikTokon!