Tiffany

Vinil-silossan alapú szupermosható kül- és beltéri falfesték – A festékek királynője

 

Leírás

Matt, vizes bázisú, légáteresztő, magas fedőképességű, rugalmas, ellenálló, dörzsálló, könnyen felhordható falfesték. Ez a festék a vegyipar legújabb technológiáit felhasználva egy új avantgard megközelítésbe helyezi a festékgyártást, megfelelve az EU legszigorúbb szabályainak. Professzionális minden igényt maximálisan kielégítő falfesték mely ideális vakolt, glettelt falakon, gipszkartonon, ásványi alapú felületen, vakolaton. Összetételének köszönhető a felület mikrohibáinak eltüntetése, nem alakul ki fényfoltosság, könnyen javítható.

Felhasználás: az alapfelület hibáinak kijavítása után a festendő felület legyen tiszta, száraz, leváló részektől mentes. A megfelelő mélyalapozás (Jollyfix) után a festést javasolt két rétegben elvégezni. Kültérben ugyanez az eljárás. Beltéri felhasználást követően napokon át friss természetes illatot biztosít.

Felvitel: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva . A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és JOLLY FIX® mély alapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint üvegszövet tapéták festésére.

További információk

Higítás

1.rétegben 50%, 2.rétegben 40% vízzel

Kiadósság - m2/liter

17-18 m2/liter

Kiadósság

0,75 l ~14m2, 14 l ~250m2, 2,5 l ~45m2, 5 l ~90m2

Kiszerelés

0,75 l, 2,5 l, 5 l, 14 l

Száradás

1-2 óra porszáraz, 5-6 óra mélységében, mosható 72 óra után

Színválaszték és Színezés

színezhető CASATI színkeverő rendszerrel több ezer színben, Színezhető Totocolor színezőpasztával

Termék ismertető

Download

Biztonságtechnikai

Download

A színeknek megfelelően több Biztonságtechnikai adatlap tartozik a termékhez. További információért keress kérlek az elérhetőségeink egyikén.

Szállítói megf. ny.

Download

Wagner anyagteszt

Download