Volare Antiacqua

Impregnáló védőréteg

Leírás

Ez a termék egy olyan speciális védőréteg ami a Volare dekorglettel előállított felületek végső bevonataként használható. Több célú lehetőséget nyújt.
Használható önmagában, színtelenként impregnálás céljára; színezett formában – áttetsző lazúrozó természetes hatás elérésére.

Illetve az anyag használható olyan bevonatként is amely segít elérni a „Soft Touch” (könnyű érintés) – érzést amely egy finoman bársonyos, kellemes hatást kelt.

A védőbevonat elengedhetetlen eleme Volare dekorglettnek ami ezáltal lesz használható kültérben és vizes helyiségek (pl.: fürdőszoba, konyha) közvetlenül vízzel való találkozásánál.

A Volare dekorációs glettanyaggal előállított felületünket a teljes száradás után vonhatjuk be a Volare Antiacqua védőréteggel.

Felhordható több rétegben igény szerint.
normál dekor felület: egy réteg, színtelen bevonat az impregnálás céljából; második réteg: igény szerint színezve a természetes hatás érdekében

kültéri igénybevétel esetén: ajánlott 3 réteg felhordása ami lehet önmagában színtelen bevonatként vagy igény szerint a befejező réteg színezett formában

vizes igénybevételű helyiségeknél: (fürdő, konyha) az anyagra ugyan azok a paraméterek vonatkoznak mint kültéri igénybevétel esetén

Soft Touch érzés elérése érdekében: minimum 2 réteg használata javasolt

Felhordási mód: ecsettel, szivaccsal

További információk

Kiszerelés

0,75 l, 4 l

Kiadósság

7-8

Higítás

Felhasználásra kész

Száradás

felületen: 4-6 óra, mélységében: 24 óra

Színválaszték és Színezés

egyedi igény szerint Totocolor színezővel színezhető, színtelen

Termék ismertető

Download

Szállítói megf. ny.

Download

Még több izgalmas tartalomért kövess minket a TikTokon!